Aition vuokraaminen

Valikoimissamme löytyy lähes 40 erikokoista ja tyylistä aitiota, jotka soveltuvat 12–20 henkilölle.  Aitiotyypit ovat kokousmalliset aitiot ja loungetyyppiset rennompiin tilaisuuksiin.

Vuokraamamme aitiot sijaitsevat 1–5 aitiokerroksissa. Suositus aitioissamme on max 15 henkilölle, jotta on tilaa nauttia väljästi ja ruokailla joustavasti.

Tarjouksemme mukaiseen tilavuokraan lisätään aina alv 10%.

PÄÄSYLIPUT

Asiakas maksaa erikseen tapahtumakohtaiset pääsyliput halvimman kategorian mukaisesti sekä aitiotarjoilut haluamansa kattauksen ja sisällön mukaan. 

Aitioliput asiakas lunastaa tapahtumapäivänä aitiopalvelusta nimellään. Mikäli laskutussopimus on tehty, toimitetaan ostettujen lippujen osalta lasku jälkikäteen asiakkaalle. Mikäli laskutussopimusta ei ole avattu, vuokraaja maksaa kortilla tai käteisellä liput aitiopalveluun tapahtumapäivänä. 

RUOKAILUT

Elämysaitiot toimittaa menulistat sekä tekee aition vuokraajasta isäntäilmoituksen aitiopalveluun sekä Restel Oy:lle. 

AITIOIHIN PÄÄSY

Aitioihin pääsee kaksi tuntia ennen tapahtuman alkamista ja aitiossa saa olla tapahtuman jälkeen aina 01:00 saakka.

 

MixedZone - Aitiopaikat

Tarjoamme uudella tavalla mahdollisuuden nauttia upeista tapahtumista Parhailla Aitopaikoilla - eli voit lunastaa paikat yksittäisinä lippuina aitioihimme.

MixedZone aitiopaikat on tuote, jolla haluamme tarjota yksittäisille asiakkaille mahdollisuuden kokea elämyksen tapahtumissa kiireettömästi, ilman jonoja eikä tarvitse vuokrata koko aitiota.

Tämä soveltuu erinomaisesti sinulle joka haluat nauttia ystäviesi, kavereidesi, henkilökuntasi tai asiakkaakdesi kanssa pienellä porukalla kokemuksesta, joka ei jätä ketään kylmäksi. 

Aitioihin myydään max 15 paikkaa per tapahtuma. Aitiossa on näinollen myös muita samanhenkisiä ihmisiä ja mahdollisuus vaikkapa verkostoitumiseen uusien tuttavuuksien kanssa on positiivinen mahdollisuus. Elämysaitioissa tunnelma on korkea ja ihmiset ovat tulleet viihtymään. 

MixedZone - Aitiopaikat hintaan sisältyy:

  • Pääsylippu aitioon

  • Oma Aitiosisäänkäynti ilman jonoja

  • Oma tarjoilija läpi tilaisuuden

  • Oma wc aitiossa

  • Tulosvetokilpailu ja palkinto (jääkiekko/urheilutapahtumat)

  • Snacktarjoilu / illallinen riippuen tilaisuudesta

  • VIP passi muistoksi

  • Juomat erillinen kustannus käytön mukaan


Tilaukset osoitteesta: aitio@elamysaitiot.fi 

Lataa: