Aition omistaja

Haluatko oman aitiosi 3D markkinointiin ja oikeasti tuottamaan ?

Elämysaitiot on perustettu vuonna 2006, lähtökohtana ollut alun perin aitio-osakkeiden myynti ja markkinointi, jota teemme edelleen aktiivisesti.

Aitiokauppojen yhteydessä meiltä on joka kerta kysytty, kuka hoitaa aitioiden vuokrausta ammattimaisesti?  Tässä kohtaa näimme markkinaraon toiminnalle ja perustimme yrityksen , joka jälleenvuokraa tuttujen asiakkaidemme ja uusien asiakkaiden aitioita ammattimaisesti eri areenoilla. Taustana yli 13 vuoden ammatillinen osaaminen kiinteistönvälitysalalta.

Tällä hetkellä jälleenvuokraamiamme aitioita on Hartwall Arenalla Helsingissä, Helsingin Jäähallissa, Espoon Metro areenalla ja Telia 5G areenalla Töölössä.

Uusia paikkakuntia on luvassa, mm. Hämeenlinna jne. Aitiomme sisältö ja markkinointi pohjautuu 3D teemaan, jolloin kuluttajan on helppo valita mieleisensä fasiliteetit valikoimistamme.

Aitiovalikoimissamme on yli 60 erilaista aitiota.

Vuokraamme kokonaisia aitioita asiakkaillemme, sekä yksittäisiä aitiopaikkoja Ticketmasterin kanssa yhteistyössä. Lähtökohtana on, että aitioissamme palaa aina valot.

Mitä tyylikkäämpi esitys, sen varmemmin vuokraus käy. Me hoidamme aition kuvaukset ja 3D:n mallinnuksen (eri kustannus), hallinnoinnin ja ylläpidon.

Jos haluat oikeasti tuloksia ja aktiivisen mainonnan nimenomaan sinun aitiollesi, olet askeleen lähempänä toteutusta ottaessasi yhteyden meihin.

Elämysaitiot

Hanna Valtonen
CEO
040 844 8991
hanna.valtonen@elamysaitiot.fi

Petri Hietala
Myynti ja markkinointi, kuvaukset
0400 519 920
petri.hietala@elamysaitiot.fi

Lähtökohtana on, että aitioissamme palaa aina valot.
— Petri Hietala, Elämysaitiot