Back to All Events

Ritchie Blackmore's Rainbow

Ikonisten hard rock -yhtyeiden Deep Purplen ja Rainbow'n perustaja, myyttinen kitaravirtuoosi, rock-klassikkojen säveltäjä ja tarumaisten rock-riffien luoja Ritchie Blackmore, 72, on pistänyt legendaarisen Rainbow-yhtyeen jälleen kasaan.

Ritchie Blackmore’s Rainbow konsertoi Hartwall Arenalla, Helsingissä 13. huhtikuuta 2018. Kyseessä on kokoonpanon ainoa konsertti Pohjoismaissa.
 
Vuonna 2015 Ritchie Blackmore ilmoitti julkisuudessa, että hän omistaa koko kesän 2016 rock-konserteissa soittamiseen uudelleen perustamassaan kokoonpanossa nimeltä Ritchie Blackmore’s Rainbow.
 
Kokoonpanossa Blackmoren lisäksi soittavien muusikoiden nimet julkaistiin marraskuussa 2015. Laulusolistina toimii chileläinen Ronnie Romero (ex-Lords of Black), kosketinsoittajana ruotsalainen Jens Johansson (Stratovarius), basistina yhdysvaltalainen Bob Nouveau ja rumpalina jo Blackmore’s Night -yhtyeessä soittanut yhdysvaltalainen David Keith.

Earlier Event: March 23
Sunrise Avenue
Later Event: April 21
Salibandyn Superfinaali 2018