Back to All Events

Sunrise Avenue

Sunrise Avenuen laajamittainen Euroopan kiertue huipentuu maaliskuussa Helsingin Hartwall  Arenalle. Lokakuun alussa uuden albuminsa ”Heartbreak Century” julkaisseen yhtyeen kiertueen päätöskonsertti järjestetään Hartwall Arenalla perjantaina 23. maaliskuuta. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy perjantaina 13. lokakuuta Ticketmasterissa.

”Halutaan päättää rundi kotikaupunkiin ja Suomen suurimmalle areenalle. Ollaan normaalisti soitettu Helsingin Jäähallissa, mutta kun olen käynyt katsomassa muiden artistien keikkoja Hartsulla, on ajatus omasta keikasta siellä alkanut kutkuttamaan enemmän ja enemmän. Onhan meidänkin pakko kerran kokea se”, kertoo Sunrise Avenuen Samu Haber.

Earlier Event: February 14
Marcus & Martinus – Moments Tour
Later Event: April 13
Ritchie Blackmore's Rainbow