Back to All Events

Apassionata Der Traum - Hevosshow 3.2. ja 4.2.


Euroopan suosituin hevosshow APASSIONATA Der Traum saapuu ensi vuonna jälleen uuden show’n kera Suomeen. Henkeäsalpaavaa hevos- ja ratsastajataituruutta, kaunista musiikkia ja tanssia sisältävä show koetaan Helsingin Hartwall Arenalla neljässä esityksessä lauantaista sunnuntaihin 3.-4. helmikuuta.

Uudessa APASSIONATA-show’ssa ”The Dream” tarina kiertyy salaperäisten kirjeiden ympärille, jotka vievät lukijansa matkalle menneisyyteen. Esityksissä nähdään jälleen yli 50 hevosta, mutta mukana on myös varsinkin perheen pienimpien suosikeiksi nousseet söpöt ponit ja aasit. Näyttävässä hyvänmielen show’ssa nähdään huipputason ratsastustaidetta, upeita lavastuksia vaikuttavin valoefektein, mukaansatempaavaa musiikkia sekä kauniita tanssinumeroita.

Valtavaa suosiota nauttiva hevosshow kerää vuosittain yli puoli miljoonaa katsojaa Euroopassa. Myös Suomessa APASSIONATA:sta on tullut perinne, jonne suunnataan joka vuosi koko perheen voimin. APASSIONATA kerää Suomessa vuosittain keskimäärin 20 000 katsojaa.

ESITYKSET:
APASSIONATA Der Traum - The Dream
Helsinki, Hartwall Arena

La 3.2.2018 klo 13 (ovet klo 11.30)
La 3.2.2018 klo 18 (ovet klo 17)
Su 4.2.2018 klo 13 (ovet klo 11.30)
Su 4.2.2018 klo 17 (ovet klo 16)