Back to All Events

Urheilugaala

Tule juhlistamaan suomalaisen urheilun huippuhetkiä Urheilugaalaan 18.1.2018!

18.1.2018 suomalainen urheiluyhteisö kokoontuu juhlistamaan yhdettätoista Urheilugaalaa sekä menneen urheiluvuoden sykähdyttävimpiä hetkiä. Hetkiä, jotka ovat syntyneet sisukkaiden urheilijoiden unelmista ja rohkeudesta. Unohtamatta tietenkään valmentajien saavutuksia sekä tärkeiden tukijoukkojen merkittävää panosta. Yhtenä iltana olemme kaikki saman katon alla. Voit osallistua suomalaisen urheilun merkittävimpään juhlaan seuraamalla kotikatsomosta suoraa TV-lähetystä, noin 2 miljoonan muun suomalaisen tavoin, tai osallistumalla ikimuistoiseen gaala-iltaan paikan päällä.  Urheilugaalan tavoitteena on nostaa suomalaisen urheilun ja liikunnan arvostusta yhteiskunnassa ja tehdä näkyväksi urheilijoiden, taustavoimien ja fanien arvo ja merkitys. 

Earlier Event: December 29
Vain Elämää Live - kausi 7